Bezinnend op weg naar Pasen

In de Veertigdagentijd (vanaf 22 februari tot en met 10 april) willen wij, Marga Engelage en Eveline Struijk, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken. Marga Engelage is voormalig pastoraal werker van parochie HH. Twaalf Apostelen en Eveline Struijk is predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken.

Even stilvallen om een beeld, een woord,
een gedachte op je in laten werken,
kan je helpen je eigen innerlijk te verrijken,
je zoektocht in geloof te verdiepen.
Het kan je ook rust geven,
je inspireren om je leven meer kleur te geven.

In de Veertigdagentijd (vanaf 22 februari tot en met 10 april) willen wij, Marga Engelage en Eveline Struijk, u via de mail elke dag een gedachte, beeld, lied of inspirerende tekst aanreiken. Marga Engelage is voormalig pastoraal werker van parochie HH. Twaalf Apostelen en Eveline Struijk is predikant van de protestantse gemeente Eibergen-Rekken.

Wilt u deze e-mails ontvangen? Geef u dan op via communicatie@12apostelen.nl. Na aanmelding ontvangt u elke dag een bezinningsmail in uw postvak.
Als u in de adventsperiode ook de bezinningsmails op weg naar Kerstmis heeft ontvangen en uw e-mailadres is hetzelfde gebleven, hoeft u zich niet opnieuw aan te melden. Half februari krijgt u dan vanzelf weer bericht van ons.
Heeft u geen computer en geen e-mailadres, maar wilt u wel deze bezinnende teksten ontvangen, dan zou u uw zoon, dochter of vriend(in) kunnen vragen de e-mails te ontvangen en voor u uit te printen. Wilt u bij aanmelding dan zowel uw eigen naam en woonplaats doorgeven als ook het e-mailadres waarnaar we de mails moeten sturen?
Wij zien uit naar uw aanmelding!

Een hartelijke en inspirerende groet van

Marga Engelage en Eveline Struijk