Gastgezin gevraagd voor dagdeel

Voor een vrouw, die op dit moment in Hoeve Boschoord verblijft, maar in afwachting is van overplaatsing naar Groot Hungerink in Eefde, zijn we op zoek naar een gastgezin. De vrouw waar het om gaat is Astrid Broer, zij is 45 jaar maar heeft een verstandelijke beperking. Astrid is een christelijke vrouw die zich in een evangelische gemeente heeft laten dopen. Wel kan ze zich goed verwoorden. Haar hobby’s zijn: knutselen, inkleuren van kleurplaten, gezelschapsspelletjes en luisteren naar christelijke muziek m.n. opwekkingsliederen.

De bedoeling van gastgezin is dat Astrid een dagdeel of wat langer iets leuks met u kan doen of gewoon gezellig op bezoek kan komen. Dit laatste kan natuurlijk ook andersom dus dat u bij Astrid op bezoek gaat. Astrid heeft niet zo’n leuke jeugd gehad en mist de genegenheid van een gezin enorm. Het is de bedoeling dat we twee gastgezinnen vinden zodat er afgewisseld kan worden en u één keer per twee maanden of om de zes weken aan de beurt bent. Ook is het goed om te weten dat Astrid best in staat is om bepaalde uitjes zelf te betalen.

Misschien helpt het in uw overweging dat er op dit moment een stop is op bezoekvrijwilligers. Dit betekent dat Astrid buiten een gastgezin geen andere bezoekers zal hebben. Tot slot wil ik ook laten weten dat de Kliniek op de hoogte is dat er een gastgezin gezocht wordt. Hopelijk kunt u iets voor haar beteken.

Wilt u meer weten of heeft u vragen neem gerust contact op met: Cor van Beijnum, mentor. per e-mail of mobiel: 0622464559 .