Levensboom in juni

Wandeling zondag 19 juni
We komen deze maand weer samen in het bos Voorstonden; ons ‘open huis’ om tot rust te komen. We gaan met een actuele bijbeltekst op pad. Onderweg stoppen we een aantal keer voor een gesprek, creativiteit of een oefening. Dus een wandeling met hart, hoofd en handen.

Het is prettig wanneer ik weet wie er wil komen; je kunt me antwoorden op deze mail of via 06-13428126. Als je last-minute besluit mee te wandelen is een berichtje ook handig, je weet dan zeker dat we op je wachten.

Zondag 19 juni van 14.30 uur tot 16.00 uur. Start op de parkeerplaats Bos Voorstonden, Voorsterweg 144 in Brummen. Lengte van de wandeling ongeveer 2 km.

Levensverhalen zaterdag 2 juli
Een avond rondom het vuur met levensverhalen, een muziekje, een hapje en een drankje. In mijn tuin heb ik hiervoor een plek gebouwd met zitbanken rondom een vuurschaal.
Het is handig als je van tevoren bedacht hebt wat je wilt vertellen over belangrijke gebeurtenissen in de je leven: geïnspireerde momenten waarop je wist wat je moest doen, wat het goede was; of dat je juist níet wist wat je moest doen, maar het achteraf toch duidelijk werd.

Lees alles in de Agenda.