Nieuwe website Kerk Het Lichtpunt nodigt uit tot meedoen

Kerk Het Lichtpunt wil er zijn voor Zutphen e.o.

Sinds 2008 staat op de grens van Leesten en het Waterkwartier Het Lichtpunt, de kerk met de opvallende rode toren en het lichtende kruis. Met haar 550 leden wil zij meer voor inwoners van Zutphen en Warnsveld gaan betekenen. Daarom heeft de kerk nu een nieuwe website ontwikkeld: www.gkv-zutphen.nl De website straalt uit waar de gemeente van Het Lichtpunt voor wil staan: met elkaar ontdekken wie God is en wat geloven in deze tijd betekent. En dat niet alleen voor kerkleden, maar voor iedereen in Zutphen en omgeving. De website nodigt uit om daaraan mee te doen en daarvoor staan de deuren van Het Lichtpunt open.

Meedoen
Meedoen kan tijdens het bezoeken van een kerkdienst, elke zondag om 10.00 uur en 16.30 uur. Dat kan live aan de Willem Dreesstraat, iedereen is van harte welkom. Het kan daarnaast ook digitaal via www.kerkdienstgemist.nl. Meedoen kan ook bij andere activiteiten zoals werken in de moestuin, deelnemen aan jeugdactiviteiten, samen bidden tijdens gebedsmomenten in de ochtend of het volgen van een cursus over het geloof (Alphacursus). De activiteiten zijn voor iedereen, gelovig of niet. Alle informatie hierover is te vinden op de website.

Vragen
Voor vragen over zingeving of over het christelijk geloof kan via de website een gesprek aangevraagd worden met o.a. de predikant Jan van Houwelingen. Algemene informatie over het kerkgebouw en het christelijk geloof is vanaf nu ook daar te vinden. De nieuwe website van Het Lichtpunt nodigt mensen uit om met elkaar op te trekken, te ontdekken wie God is, om vragen te stellen en samen iets voor de stad te betekenen. Kijk op www.gkv-zutphen.nl Direct contact opnemen kan ook via contact@gkv-zutphen.nl.