Vrouwen gevraagd om gecoached te worden

Ik ben Anja Veerbeek, getrouwd met Gerben en moeder van inmiddels vier volwassen kinderen. Ik ben jaren werkzaam geweest binnen de jeugdgezondheidszorg als jeugdverpleegkundige en daarna zeven jaar als  gezins-en opvoedcoach. Momenteel ben ik VoorZorgverpleegkundige, in dit werk begeleid ik kwetsbare jonge zwangeren in de zwangerschap en bij opvoeding. Sinds 2 jaar wonen we met veel plezier in het buitengebied bij Baak.

Vanaf september ga ik de opleiding tot ChristenCoach doen van Total Balance omdat ik graag zou willen gaan coachen vanuit christelijk perspectief.Voor deze opleiding ben ik opzoek naar vrouwen die door mij gecoached zouden willen worden volgens de methodiek van Total Balance.Heb je behoefte aan richting, een luisterend oor, iemand die met je meekijkt zonder oordeel neem dan gerust vrijblijvend contact op met mij.
Anja Veerbeek: 06-27272946 of anjaveerbeek@gmail.com.